Boekhouding in Odoo

Jouw boekhouding en administratie wordt een fluitje van een cent. Met Odoo geniet je van alle tools die je nodig hebt om je financiële processen efficiënt te beheren.

Vraag jouw demo aan

Facturatie en betalingen

Gemakkelijk facturen opstellen en verzenden naar je klanten. Betalingstermijnen instellen en betalingsherinneringen automatiseren. Daarnaast heb je altijd een duidelijk overzicht van openstaande facturen en financiële transacties.

Bankintegratie

Dankzij de bankintegratie kun je banktransacties automatisch importeren en matchen met je boekhouding. Dit bespaart tijd en minimaliseert de kans op fouten. Je kunt ook bankafschriften reconciliëren en je bankbalans nauwkeurig bijhouden.

Budgetbeheer

Budgetten opstellen en beheren voor verschillende aspecten van je bedrijf. Je kan ze ook toewijzen aan specifieke kostenplaatsen of projecten en de werkelijke uitgaven vergelijken met het budget. Dit helpt je om de financiële prestaties te bewaken en kosten onder controle te houden.

Rapportage en analytische boekhouding

Krachtige rapportagetools waarmee je financiële overzichten kunt genereren, zoals balans, winst- en verliesrekening en kasstroomoverzicht. Daarnaast maak je gebruik van analytische boekhouding om kosten en inkomsten toe te wijzen aan specifieke afdelingen, projecten of activiteiten. Dit geeft je een scherp inzicht in de financiële prestaties van je bedrijf.

Belastingbeheer

Eenvoudig belastingregels instellen en beheren. Het systeem berekent automatisch belastingen op basis van je configuratie en past ze toe op facturen en betalingen. Je kunt ook belastingaangiftes genereren en indienen, waardoor je voldoet aan de fiscale vereisten van je land of regio.

Vraag vandaag nog jouw gepersonaliseerde demo aan en ontdek de kracht van Odoo