SoHo Genius Offerte Aanvraag - Odoo

Start uw offerteaanvraag voor een Odoo project hier. Geef ons jullie basis informatie en ons team kan van start gaan met de analyse. U ontvangt indien gewenst onze Project Initiatie Document (PID) bevraging. Aan de hand van deze bevraging maken wij voor u een project document op welke een goede leidraad is voor offertes aan te vragen of te vergelijken. Je krijgt dit van ons gratis, want zonder dit document vaar je blind, en hebben we beide geen houvast!

Bang om uw gegevens hier achter te laten? Om te beginnen, wij gaan al meer dan 23 jaar voor de langetermijnrelatie. Dit wil zeggen dat we niet voortdurend te koop lopen met acties en kortingen. Onze prijzen zijn behoorlijk stabiel en worden ruimschoots vooraf aangekondigd. Je kan je altijd uitschrijven van onze nieuwsbrieven, welke wij vooral versturen met tips, aankondigingen van webinars of workshops, en security meldingen.

Aanvraag formulier Odoo Project

Velden aangegeven met een "*"
zijn verplichte velden.

Aanvragen Offerte

Je staat op het punt een offerteaanvraag
in te dienen bij Cats&Dogs bv voor Odoo
bij de afdeling SoHo- Manager

Verstuurd

Wij starten met uw aanvraag te kwalificeren.
Dit kan enkele werkdagen in beslag nemen.
Waarom? Wij verdiepen ons op je business.

Opmaken PID

Indien gevraagd versturen we een uitnodiging
om onze bevraging te overlopen
voor het opstellen van uw PID

Offerte verstuurd

Na het ontvangen van uw PID en ons eerste kennismakingsgesprek stellen wij een voorstel op in de vorm van een gepersonaliseerde offerte