Marketing in Odoo

Ontdek hoe Odoo je helpt om jouw marketingactiviteiten effectief te beheren. Verzamel leads en zet ze om in tevreden klanten.

Vraag jouw demo aan

Campagnemanagement

Met de marketingmodule zet je diverse campagnes op. Creëer aantrekkelijke e-mails, maak gerichte sociale media- en advertentiecampagnes, en volg de resultaten op één centrale plek. Zo vergroot je jouw merkbekendheid en bereik je beter jouw gewenste doelgroep.

​Leadgeneratie en -beheer

Met aangepaste formulieren kun je leads verzamelen en beheren. Maak formulieren die afgesteld zijn aan je branding en plaats ze op je website of landingspagina's. Volg de interacties van je leads, zoals het openen van e-mails of het bezoeken van je website, en stuur gerichte opvolgacties om hen verder door het verkoopproces te begeleiden.

Marketingautomatisering

Automatiseer je marketingworkflows om tijd te besparen en gepersonaliseerde communicatie te bieden. Stel automatische welkomst-e-mails in voor nieuwe leads, maak geautomatiseerde campagnes op basis van gedrag of interesses, en lever relevante content op het juiste moment. Op deze manier communiceer je doelgericht waardoor je de betrokkenheid vergroot en conversies verhoogt.

Prestatiemeting en rapportage

Blijf op de hoogte van de prestaties van je marketingactiviteiten met gedetailleerde rapporten. Analyseer gegevens zoals leadconversies, websiteverkeer, e-mailopeningspercentages en ROI (Return on Investment). Door inzicht te krijgen in de resultaten van je marketinginspanningen, kun je je strategieën optimaliseren en jouw budget beter toewijzen. Dat zorgt voor een verbetering in de algehele effectiviteit van je marketing.

Prestatiemeting voor marketing Odoo

Vraag vandaag nog jouw gepersonaliseerde demo aan en ontdek de kracht van Odoo