E-commerce in Odoo

Ontdek de kracht van Odoo's e-commerce en website module. Met mobiele optimalisatie en naadloze integratie met andere modules, biedt Odoo de ideale oplossing voor de groei van jouw online winkel.

Vraag jouw demo aan

Gebruiksvriendelijke webshop

Met Odoo's e-commerce en website module kun je een gebruiksvriendelijke webshop creëren die klanten aantrekt en conversies verhoogt. Met intuïtieve navigatie en een vlotte check-out kunnen klanten moeiteloos door je winkel bladeren en gemakkelijk hun aankopen voltooien.

Volledig aanpasbare website

Geef je online aanwezigheid een unieke uitstraling met Odoo's aanpasbare website module. Pas de lay-out, kleuren, lettertypen en afbeeldingen aan om een professionele en gepersonaliseerde website te creëren die de identiteit van je merk weerspiegelt. Met de flexibiliteit om je website volledig naar wens aan te passen, kun je een blijvende indruk maken op je bezoekers.

Marketing- en promotietools

Til je marketingstrategie naar een hoger niveau met de krachtige marketing- en promotietools van Odoo. Maak gebruik van kortingscodes om klanten te verleiden tot aankopen, implementeer upselling en cross-selling om de gemiddelde bestelwaarde te verhogen, en gebruik gepersonaliseerde aanbiedingen en campagnes om de betrokkenheid van je klanten te vergroten. Met deze tools kun je effectieve marketingstrategieën ontwikkelen en je verkoop stimuleren.

Mobielvriendelijk

In de moderne wereld waarin mensen steeds vaker mobiele apparaten gebruiken om online te winkelen, is het essentieel om een mobiel geoptimaliseerde winkelervaring te bieden. Met Odoo's e-commerce en website module wordt je website automatisch aangepast aan verschillende schermformaten, waardoor klanten moeiteloos kunnen winkelen en betalingen kunnen doen, ongeacht of ze een desktop, tablet of smartphone gebruiken.

Mobielvriendelijke website Odoo
E-commerce verbonden met voorraad Odoo

Integratie met andere modules

Profiteer van de volledige verbinding van Odoo's e-commerce en website module met andere belangrijke modules, zoals voorraadbeheer en boekhouding. Deze integratie stelt je in sta²t om je e-commerceactiviteiten efficiënt te beheren en tegelijkertijd een overzicht te behouden van voorraadniveaus, bestellingen en financiële gegevens. Door verschillende bedrijfsprocessen met elkaar te verbinden, kun je je operationele efficiëntie maximaliseren en de groei van je online winkel stimuleren.

Vraag vandaag nog jouw gepersonaliseerde demo aan en ontdek de kracht van Odoo