Projectmanagement met Odoo

Beheer projecten efficiënt met Odoo's Projectmanagement module. Plan, organiseer en volg taken, deel documenten en verbeter de samenwerking binnen jouw teams. Zo verhoog je productiviteit en worden jouw doelen bereikt.

Vraag jouw demo aan

Projectplanning en taakbeheer

Met de Projectmanagement module in Odoo plan en beheer je eenvoudig projecten. Taken worden toegewezen aan teamleden, deadlines worden ingesteld en de voortgang van elk project wordt bijgehouden. Een overzichtelijke weergave van taken en milestones zorgt voor efficiënte projectorganisatie en verbeterde samenwerking binnen jouw teams.

Geïntegreerde afsprakenplanning

Integreer je helpdesk met het afsprakensysteem van Odoo om een naadloze afspraakplanning te realiseren. Plan, beheer en volg afspraken om de beschikbaarheid van je medewerkers optimaal te benutten.

Gedeelde documenten en communicatie

Bestanden en documenten binnen projectteams delen is eenvoudig. Centrale opslagplaatsen worden gecreëerd voor projectgerelateerde documentatie, zoals ontwerpen, specificaties en rapporten. Daarnaast biedt Odoo ingebouwde communicatietools, zoals chats en discussieforums. Die zorgen voor een efficiënte samenwerking en realtime communicatie tussen teamleden.

Tijdregistratie en facturering

Odoo's Projectmanagement module bevat een geïntegreerde tijdregistratiefunctie. Teamleden kunnen de bestede tijd aan specifieke taken en projecten bijhouden. Met deze gegevens genereert Odoo automatisch facturen op basis van de gewerkte uren. Dit verbetert de nauwkeurigheid van facturering en zorgt ervoor dat projectkosten en inkomsten effectief worden beheerd.

Vraag vandaag nog jouw gepersonaliseerde demo aan en ontdek de kracht van Odoo