Verkoop & CRM in Odoo

Jouw verkoopproces stroomlijnen en je klantrelaties verbeteren? Je bent op de juiste plek. Met de Verkoop- en CRM-module kun je efficiënter verkopen, klanten beter beheren en je bedrijf laten groeien.

Vraag jouw demo aan

Krachtige Point of Sale (POS)

Maak gebruik van de Point of Sale-functionaliteit in Odoo voor een naadloze verkoopervaring. Beheer je kassa, voer transacties snel en efficiënt uit en bied flexibele betaalopties aan je klanten. Met de intuïtieve interface kun je gemakkelijk producten scannen, prijzen aanpassen en kortingen toepassen. Een loyaliteitsprogramma zorgt ervoor dat je klanten tevreden blijven.

Eenvoudig beheer van offertes en bestellingen

Met Odoo is het genereren van offertes en het beheren van bestellingen een fluitje van een cent. Je hebt directe toegang tot productinformatie en prijzen, waardoor je snel en nauwkeurig offertes maakt. Met slechts één druk op de knop zet je offertes eenvoudig om in bestellingen en verwerk je ze op een efficiënte manier. Dit resulteert in tijdsbesparing en een vlotte overgang van verkoop naar orderverwerking.

Flexibele prijslijsten en kortingen

Met Odoo’s Verkoopmodule is het gemakkelijk om diverse prijslijsten op te zetten en te beheren voor uiteenlopende klantgroepen of marktsegmenten. Zo krijg je de kans om specifieke prijzen en kortingen toe te passen op basis van variabelen zoals klanttype, locatie of aankoopvolume. Jouw klanten? Die genieten van een op maat gemaakte prijsstructuur.

Geautomatiseerd salesproces en opvolging

Met de CRM-module van Odoo wordt het salesproces geautomatiseerd en de opvolging van leads en kansen gestroomlijnd. De voortgang van elke verkoopkans wordt gevolgd, inclusief de gesprekken, afspraken en offertes die ermee verbonden zijn. Bovendien worden actiegerichte taken ingesteld om op het juiste moment de juiste acties te ondernemen. Hierdoor wordt de salescyclus verkort, de efficiëntie verhoogd en de conversieratio verbeterd.

Volledige klantinformatie en contactbeheer

Geniet van een centrale hub voor het beheren van klantinformatie. Hier verzamel je alle relevante gegevens over jouw klanten, zoals contactgegevens, communicatiegeschiedenis, notities en taken. Zo krijg je een volledig beeld van elke klant. Bovendien kun je de CRM-module gebruiken om leads te volgen, te converteren naar kansen, en uiteindelijk naar succesvolle deals

Vraag vandaag nog jouw gepersonaliseerde demo aan en ontdek de kracht van Odoo