Automatisering met Odoo | Jouw betrokken partner om bedrijfsprocessen te versnellen

Hoe wij jou helpen als Odoo Expert

Odoo beschikt over verschillende modules & apps die afgesteld kunnen worden aan jouw zakelijke behoeften. Met ons maatwerk zorgen we ervoor dat jij geniet van een digitale omgeving die voldoet aan jouw bedrijfsnoden.

Een team van Odoo experten

Ons team van ontwikkelaars bouwde al vanaf de eerste release expertise op binnen het Odoo-platform. Wij staan voor je klaar om met doorwinterde kennis jouw vraagstuk op te lossen. Zo vervolledigen we jouw Odoo-omgeving met de gewenste functionaliteit.

Meedenkend met business inzicht

Het komt soms voor dat de standaardmodules in Odoo net wat meer nodig hebben om te voldoen aan jouw bedrijfsnoden. Dan toveren we maatwerk tevoorschijn. Met zakelijk inzicht zorgen we ervoor dat onze modules in jouw bedrijfsproces passen. Zelfs in een complexe omgeving.

Schaalbaar en dynamisch 


Een ERP-systeem mag geen rem zijn op groei en innovatie. Ons maatwerk wordt doordacht ontworpen zodat het jouw organisatie helpt versnellen. Zo neem je jouw oplossing ook mee naar nieuwere versies van Odoo.

Hoe we jouw project waarmaken

Stel je project voor

Als betrokken expert luisteren we graag naar jouw brandende vraag. De gewenste resultaten worden in een functionele beschrijving gegoten. Het budget en de timing van het project worden in een scope gedefinieerd.

Wij gaan aan de slag!

Na de goedkeuring gaan onze Odoo specialisten aan het werk om jouw wens te realiseren. In deze fase volgt een tussentijdse evaluatie om de vooruitgang te bespreken.

Het gewenste resultaat

Na een zorgvuldige testfase bespreken we samen met jou het resultaat. Met behulp van een uitvoerige uitleg ga je onmiddelijk aan de slag met jouw nieuwe oplossing!