Dit is hoe we je helpen als Odoo Expert​

 Odoo beschikt over verschillende modules & apps die afgestemd worden op jouw organisatie. Met onze maatoplossingen zorgen wij ervoor dat je profiteert van een digitale omgeving die voldoet aan jouw bedrijfsbehoeften.

Een team van experten


Ons team van ontwikkelaars heeft sinds de eerste release expertise opgebouwd binnen het Odoo platform. Wij staan klaar om met diepgaande kennis jouw probleem op te lossen. Zo vullen wij jouw Odoo omgeving aan met de gewenste functionaliteit.

Meedenkend met zakelijk inzicht

Het komt soms voor dat de standaardmodules in Odoo net wat meer nodig hebben om te voldoen aan jouw bedrijfsnoden. Dan toveren we maatwerk tevoorschijn. Met zakelijk inzicht zorgen we ervoor dat onze modules in jouw bedrijfsproces passen. Zelfs in een complexe omgeving.

Schaalbaar en dynamisch

Een ERP-systeem mag geen rem zijn op groei en innovatie. Ons maatwerk wordt doordacht ontworpen zodat het jouw organisatie helpt versnellen. Zo neem je jouw oplossing ook mee naar nieuwere versies van Odoo.

HOE WE JOUW PROJECT OPLEVEREN

Jouw wens wordt besproken

Als betrokken expert luisteren wij graag naar jouw wensen. De gewenste resultaten worden vastgelegd in een functionele beschrijving. Het budget en de timing van het project worden vastgelegd in een scope.

We gaan aan de slag

Na de goedkeuring gaan onze Odoo specialisten aan de slag om jouw wens te vervullen. Deze fase omvat een tussentijdse evaluatie van het project om de voortgang te bespreken.

Jouw gewenste resultaat

Na een zorgvuldige testfase bespreken we het resultaat. Met behulp van een gedetailleerde uitleg ga je meteen aan de slag met 
jouw nieuwe oplossing!