Verken ons projectenportfolio

Op deze pagina ontdek je een lijst van onze realisaties. Met behulp van maatwerk zorgen we dat je volledigheid krijgt in jouw Odoo-omgeving.

Contacteer ons

Via het Youtube-Kanaal van SoHo Manager krijg je een goed beeld van hoe de modules in elkaar zitten. Geert deelt ook handige tips & tricks!

Advanced Delivery Method Manager

Bovenop de standaard levermethodes van Odoo hebben we een rittenbeheer gemaakt voor bedrijven die hun eigen chauffeurs gebruiken. Hiermee plannen ze hun leveringen in verschillende ritten en laten ze Odoo met behulp van geolocatie de beste route berekenen per traject.

Ontdek de module

B2B Pre-Order and Outlet Manager

Deze module is ontworpen om een groep van producten aan te bieden in een bestelformulier nog voordat de producten aangekocht zijn of de productie gestart is. Dit allemaal in een overzichtelijke matrixweergave waar ook volumeprijzen en korting bepaalt worden.

Ontdek de module

ESL Electronic Shelf Label Manager

Het up-to-date houden van jouw prijzen is slechts één opdracht. Het in jouw winkel juist visualiseren kan, maar hoeft niet langer, een tweede zijn. Met onze elektronische labels wijzig je jouw prijzen in Odoo en passen de displays zich aan.

Advanced Subscription Manager

Bovenop de standaard abonnementenmodule van Odoo hebben we een geavanceerde functie gemaakt. Zo gebeuren orders gekoppeld aan een abonnement nu automatisch. Het logistieke gedeelte gaat aan de slag en jouw stockbewegingen gaan van start.