SoHo Manager SMART

Ideaal om de kracht van Odoo te verkennen voor een kleine prijs. Je maakt kennis met de standaardmodules. Zo weet je meteen of deze beantwoorden aan de noden van jouw organisatie. Digitaliseren is een belangrijke stap, standaard werken is slim presteren!

Speeddate meeting

Setup eigen cloud server

 Basismodules geïnstalleerd

Hands-on opleiding

 DIY instructievideo's

E-mail support

Security updates op server

Migratie naar laatste versie

Hoe gaat alles in zijn werk?

Hoe gaan we samen op stap?

Wij & Jij

Jij


We starten het project met een consultancy opdracht. Voor SoHo Smart is deze gebudgetteerd op € 2.500,00. Hiervoor worden onderstaande stappen uitgevoerd. Je definitief binden met een abonnement en het betalen van hosting en licenties start pas als je live gaat.

Maand 1
Project Initiatie Bevraging

Je overloopt samen met ons de online bevraging en stellen zo een lijst samen van alle nodige Odoo modules. Het budget van licenties wordt hier vastgelegd. Veel hangt af van de gekozen modules en aantal gebruikers. In de Smart formule gaan we ervan uit dat je met een goede basis vertrokken bent vanaf € 175,00 tot € 250,00 / maand en dit geteld op 3 medewerkers. 


Setup Server

Wij maken een testserver klaar voor gebruik. Deze installatie zal één Odoo omgeving voor jouw Live hebben en één Odoo omgeving om te testen. Je betaald hier nog geen abonnement!


Wij geven tips, helpen je op weg met de DIY instructievideo's en geven support op jouw e-mail vragen.

Je start met het volgen van de online DIY instructiefilmpjes. Je oefent deze in jouw testomgeving en stelt vragen aan de community en onze helpdesk.


Je verzamelt alle nodige data om te importeren of in te geven op jouw live omgeving. Je kan er alvast mee beginnen als je het denkt onder de knie te hebben.

Maand 2

We overlopen alle benodigdheden samen in een online meeting en importeren de verzamelde data in jouw live omgeving. Hier bepalen we ook wat de benodigdheden nu echt gaan zijn voor jouw live server.


We maken de testomgeving leeg en zetten hetgeen we samen in de live hebben opgezet over naar een nieuwe testomgeving.


Jij test in de nieuwe testomgeving alsof het voor echt is. Eventuele aanpassingen kan je nog rechtzetten in jouw live omgeving. 

Maand 3

Je beslist wanneer je klaar bent. Hier start de licentie van Odoo voor de gebruikte modules en aantal gebruikers van jouw organisatie. Vanaf nu ben je live!


Wij zetten jouw live- en test omgeving over op de definitieve cloudserver. Vanaf hier start het Cloud abonnement. Deze wordt maandelijks afgerekend met Cats&Dogs. (Begint vanaf € 79,00 / maand, zelden boven de € 140,00 / maand)

Jouw afrekening voor de licenties wordt rechtsreeks met Odoo gemaakt. Zij bezorgen jou de afrekening met een betalingstermijn van 30 dagen.


Samen hebben we elkaar goed leren kennen. Hier maken we de afspraak hoe we verder gaan en welke supportformule je graag zou willen voorzien. Dit hangt vooral af van de kennis die je in huis hebt, en jij of een medewerker tijd krijgt om collega's te helpen en op het rechte pad te houden.


Je start eventueel een service contract welke is vastgelegd op een budget per kwartaal. Voor een SoHo Smart begint dit meestal vanaf € 1.500,00 per kwartaal voor een project van 1 tot 5 medewerkers.

Maand 4
Uitbreiding Support & Opvolging

Wanneer je tevreden bent, maar je zou nog een paar stappen verder gaan dan hetgeen we in het begin hebben afgesproken. Dan kan je overstappen op de Advanced Smart formule. Hier kan je voor een budget van € 2.500,00 bovenstaande stappen herhalen en integreren we samen nog extra modules.  

€2.500,00

Risico 

Offerte aanvragen
Basic Smart

We spreken van een risico-investering als je niet zeker bent van wat je nodig hebt. Daarom dat we bij SoHo Manager geloven in een instapbudget voor een software project zoals een bedrijfsoplossing. Je binden aan 1 jaar of meerjarige contracten doe je pas als je zeker bent. En met SoHo Basic Smart kan je dit perfect inschatten.

€5.000,00

€ 2.500,00 Risico

Offerte aanvragen
Advanced Smart

Het risico bedrag blijft bij de Advanced ook op € 2.500,00 staan! Want je start in principe altijd met de Basic. En pas als je tevreden bent ga je verder naar de Advanced Smart. Waarom dan een Advanced? Wanneer je Odoo al zou kennen, of ons, dan kan je de tijdslijn verkorten. Anders ben je misschien pas op volle snelheid na 6 maanden...